Den aromatiske salve,
der plejer og beskytter

Mentholatum salven er en beskyttende balsamisk salve blandet med menthol, kamfer og æteriske olier fra eukalyptus og fyrretræ. Salven består af petrolatum, der har en beskyttende og fugtbevarende effekt på huden. Den skønne mentholduft kommer fra mentholkrystaller, som ofte også er brugt i aromaterapi. Salven fugter, blødgør og lindrer hurtigt og effektivt.

Mentholatum salven har i 2023 fået en opgradering, så den nu er tilpasset den nye gældende lovgivning for kosmetiske produkter. Den skønne mentholduft og de mange gode ingredienser, vi kender salven for, er bevaret.

Mentholatum salve er produceret i Danmark, og forhandles hos Matas, på apotekerne samt i førende dagligvarebutikker.

Lindring og pleje...
– siden Farmors Mor var ung

Du har sikkert hørt om den, og dine bedsteforældre kender den helt sikkert også! Mentholatum er nemlig et brand med en lang histore, og med mange trofaste forbrugere.

Mentholatum blev grundlagt i 1889 i Wichita, Kansas. Den oprindelige Mentholatum salve blev udviklet til at lindre kløe, forkølelse og gener fra insektbid.

Der er sket rigtig meget siden 1889, og salven har i 2023 fået en let opgradering, så den i dag er tilpasset den nye gældende * lovgivning. Men salven er på mange måder, den samme fantastiske salve med de samme gode egenskaber, som vi har kendt i over 100 år.

*Miljøministeriet har i 2022, i henhold til en EU-beslutning, sat en grænse for hvor meget Methyl Salicylate et kosmetisk produkt må indeholde.

Mentholatums beskyttende aromatiske salve plejer huden og stimulerer sanserne

Ingredienser

Mentholcrystal22000_1.jpg

Menthol krystaller

Kendt for at være brugt i aromaterapi, med en behagelig effektfuld mintaroma.

Borneolum,Syntheticum,,White,Crystal,And,Ngai,Camphor,Tree,,Green,Leaves

D-Camphor

Kendt for sin milde og friske træ- og urteagtige duft

Eucalyptus,Essential,Oil,And,Fresh,Leaves,On,The,Wooden,Board

Eucalyptus Globulus Leaf

Kendt for en frisk, træagtig medicinsk duft

fir-needle-canadian-abies-balsamea

Abies Sibirica Needle

Kendt for en klassisk fyrreduft

BRUGSANVISNING

Anvendes på små tørre områder af huden. Påfør salven i et tyndt lag.

Kun til udvortes brug på små ubeskadigede hudområder. Anbefales ikke hvis du er ammende eller gravid. Undgå anvendelse i øjenomgivelser og ophør anvendelsen, hvis der opstår irritation eller andre uønskede virkninger. Produktet indeholder 30 g.

Ingredients:
Petrolatum, Camphor, Menthol, Tocopherol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Abies Sibirica Needle Oil, Limonene, Linalool, Aroma.

Distribution:
Conaxess Trade Denmark A/S, 2650 Hvidovre

Ilka ApS: Ny Mårumvej 89, 3230 Græsted, Danmark