Mentholatum
New Original lipbalm

Mentholatum New Original lipbalm er blevet endnu bedre.

Vi har ændret formuleringen på læbepomaden, så den nu er baseret på 100% naturlige ingredienser, som nøje er udvalgt ud fra deres evne til at pleje og give fugt til læberne. De mineralske olier er blevet erstattet af vegetabilske olier. Mængden er ændret til 4,5 g og emballagen er samtidig blevet mere brugervenlig.

Mentholatum lipbalm indholder naturlige æteriske olier og antioxidant. Brug den når frosten bider, eller hvis du har tørre og sprukne læber – og nyd den milde, friske duft af menthol.

Mentholatum Lipbalm er produceret i Danmark,
og forhandles hos Matas, på apotekerne samt i førende dagligvarebutikker.

Den nye lipbalm indholder naturlige æteriske olier og antioxidant

Mentholatum er et brand med en lang histore, og med mange trofaste forbrugere. Mentholatum blev grundlagt i 1889 i Wichita, Kansas.

Mentholatum Lipbalm har i 2023 fået en opgradering, så den nu er tilpasset den nye gældende lovgivning for kosmetiske produkter. Den skønne mentholduft og de mange gode egenskaber er bevaret.

*Miljøministeriet har i 2022, i henhold til en EU-beslutning, sat en grænse for hvor meget Methyl Salicylate et kosmetisk produkt må indeholde.

Mentholatum Lipbalm – med 100% naturlig formulering

Ingredienser

Rapeseed,Oil,With,Rape,Flowers

Rapsolie

Stammer fra raps og er en vegetabilsk olie, der hjælper med at holde på fugten i hud og læber.

Shea,Butter,In,Spoon,And,Bowls,On,Wooden,Background,,Close

Shea butter

Vegetabilsk fedtstof, der stammer fra frugten fra Shea–træet, Shea butter efterlader læberne bløde.

Group,Of,Avocados,Hanging,On,A,Tree

Avocadoolie

En vegetabilsk olie, der hjælper med at holde på fugten i læberne og forbedrer barrierefunktionen, så udtørring modvirkes.

Sweet,Honeycomb,And,Dipper,On,White,Wooden,Background.

Bivoks

Bivoks giver et beskyttende lag på læberne, der holder længe og modvirker udtørring.

BRUGSANVISNING

Forebygger og hjælper mod sprukne, tørre læber. Har en frisk duft af menthol. Brug den når frosten bider, og nyd den milde, friske duft af menthol. Produktet indeholder 4,5 g og forhandles både i pakning med 1 og 2 stk.

Ingredients:
Olus Oil, Cera Alba, Cetyl Palmitate, Hydrogenated Vegetable Oil, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Persea Gratissima Oil, Tocopherol, Menthol, Camphor, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Abies Sibirica Needle Oil, Limonene, Citric Acid, Aroma.

Distribution:
Conaxess Trade Denmark A/S, 2650 Hvidovre

Ilka ApS: Ny Mårumvej 89, 3230 Græsted, Danmark