Historien bag Mentholatum

Mentholatum er i dag mere end 100 år gammel. Mentholatum blev grundlagt i 1889 i Wichita, Kansas af Mr. Albert Alexander Hyde. Sammen med sine farmaceutvenner, producerede han medicin.
Efter 4 års forskning lykkedes det dem at udvikle “Mentholatum Salve”, som kunne lindre kløe, forkølelse og gener fra insektbid. Produktet blev i vid udstrækning anbefalet af læger.

Navnet “Mentholatum” er en kombination af menthol og petrolatum.

Mr. Hyde støttede iøvrigt kirkens missionærers arbejde i udlandet ved at donere Mentholatum salve.
Dette var medvirkende til, at salven fik sin popularitet på verdensplan.

Mr. Hyde var en rigtig idealist og derfor donerede han sine aktier i Mentholatum til kirken. Hans fire sønner ønskede dog at gå i deres fars fodspor og købte virksomheden tilbage og fortsatte med driften af Mentholatum i 99 år. I dag er Mentholatum brugt af forbrugere verden over. Der er hovedsæde i USA og Skotland.

Den lille pige klædt som sygeplejerske har fulgt produktet igennem mange år og er symbolet på Mentholatums unikke lindrende egenskaber.

Lindring og pleje...
– siden Farmors Mor var ung

Du har sikkert hørt om os, og dine bedsteforældre kender os helt sikkert også! Mentholatum er nemlig et brand med en lang histore, og med mange loyale forbrugere verden over.

Den lille pige klædt som sygeplejerske har fulgt produktet igennem mange år og har altid været symbolet på Mentholatums unikke lindrende egenskaber.