Mentholatum
Intensive Hand Cream

Mentholatum Intensive Hand Cream er en svanemærket håndcreme,
der giver intensiv pleje til ru og tørre hænder. Cremen har en hudvenlig pH-værdi på 5, og efterlader dine hænder bløde og med en frisk duft af menthol.

Mentholatum Intensive Hand Cream optages hurtigt på huden uden at fedte,
og hjælper din huds naturlige forsvar med at holde på fugten. Cremen indeholder kamfer, som virker let varmende. Den kan bruges hver dag og er også velegnet til fødderne.

Mentholatum Intensive Hand Cream er produceret i Danmark,
og forhandles hos Matas, på apotekerne samt i førende dagligvarebutikker.

Kvalitetsstemplet med det nordiske miljømærke Svanen

Mentholatum Intensive Hand Cream er kvalitetsstemplet med miljømærket Svanen. Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke og en af verdens skrappeste miljøcertificeringer. Svanemærket ser på alle relevante miljøparametre i hele produktets livscyklus; fra råvarer, produktion og brug til genbrug, recirkulering og affald.

Når du som forbruger vælger et svanemærket produkt,
er du med til at drive produktudviklingen i en mere bæredygtig retning.

BRUGSANVISNING

Tilfører tør og ru hud ekstra fugt. Ved regelmæssig brug forebygges ru og sprækket hud, da cremen hjælper hudens naturlige forsvar med at holde på fugten. Den lette, bløde konsistens absorberes hurtigt af huden, og pH-værdien på 5 ligger tæt på kroppens naturlige niveau. Produktet indeholder 100 ml.

Ingredients:
Aqua, Alcohol denat., Glycerin, Cetearyl Alcohol, Camphor, Stearyl Alcohol, Stearic Acid, Palmitic Acid, Triceteareth-4 Phosphate, Denatonium, Benzoate, Parfum.

Distribution:
Conaxess Trade Denmark A/S, 2650 Hvidovre

Ilka ApS: Ny Mårumvej 89, 3230 Græsted, Danmark