Del siden

Del på facebook
Del på pinterest
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Test af Mentholatum Håndcreme

Testen, som blev foretaget af deltagere i Mentholatum Testpanel i perioden november-december 2010, havde en deltagelse af 176 kvinder og mænd, geografisk fordelt over hele landet.

Aldersmæssigt repræsenterede gruppen en jævn fordeling fra 15 år til 82 år, dog med hovedvægt på de 20-50 årige. 87% af deltagerne var kvinder.

91%, dvs. langt størstedelen af testpersonerne er enige i, at Mentholatum Håndcreme er effektiv mod ru og tørre hænder. I gruppen af mænd vurderes denne egenskab en smule højere end hos kvinderne. 85% af testpersonerne er enige i, at håndcremen trænger hurtigt ind i huden uden at fedte.

72% af testpersonerne er enige i, at Mentholatum håndcreme har en frisk og god duft. Det er dog interessant at se, at flere mænd end kvinder generelt vurderer duften af håndcremen som frisk og god.

Vi har i forbindelse med duften af Mentholatum Håndcreme fået en del kommentarer, som fokuserer på ønsket om en lidt mildere duft. Disse kommentarer er videregivet til vores laboratorium, og det vil sandsynligvis resultere i udvikling af en supplerende håndcreme fra Mentholatum. Vi vil, som altid, holde Mentholatum Testpanel orienteret via nyhedsbreve og på mentholatum.dk.

85%, dvs. en meget stor del af testpersonerne angiver, at de vil anbefale Mentholatum Håndcreme til venner og familie. Det er vi meget glade for, da det giver os et vigtigt incitament til fortsat at producere og markedsføre Mentholatum Håndcreme i Danmark.

Tal fra undersøgelsen viser i øvrigt, at kun 17% af testdeltagere var regelmæssige brugere af håndcremen. Årsagen kan være at Mentholatum Håndcreme ikke har været godt nok distribueret. Siden vi foretog testen, kan Mentholatum Håndcreme nu købes i alle Matas butikker.

Har du endnu ikke prøvet Mentholatum Håndcreme, kan den som nævnt købes hos Matas, men også i de fleste apoteker. Flere og flere supermarkeder tager Mentholatum Håndcreme ind, så spørg efter den hos din lokale forhandler. Eller kontakt os via mentholatum.dk og få anvist din nærmeste forhandler.

Selvom du ikke i denne omgang var én af testpersonerne på Mentholatum Håndcreme, vil vi altid meget gerne høre fra dig på info@mentholatum.dk, hvis du har erfaringer eller kommentarer til vores produkter.

 

Herunder kan du se nogle af de mange kommentarer, vi har modtaget fra testpersonerne af Mentholatum Håndcreme

Håndcremen virker super godt imod min ru og tørre hud, så jeg regner med at bruge den fremover.

Jeg synes, at cremen har en for kraftig duft. Det bryder jeg mig ikke om, at en håndcreme har. Ellers er den super lækker, trænger hurtigt ind og gør hænderne dejligt bløde.

Det er en rigtig god håndcreme. Da jeg lige smurte den på, var jeg lidt skeptisk, og troede, at den ville fedte – men den trængte heldigvis hurtigt ind, og efterlod mine hænder bløde.

Synes den havde en lang holdbarhed… og heldigvis var duften ikke så stærk….

Jeg syntes at det var en rigtig lækker håndcreme. Den trængte hurtigt ind og ens hænder føltes som babyhud, også efter flere timer. Vil helt klart købe den næste gang jeg mangler håndcreme.

En god og lækker creme med en god duft.

Mentholatum Intensive Handcream er den bedste håndcream jeg har prøvet!

Bedste håndcreme jeg har prøvet. Giver blød hud.

Jeg synes mine hænder dufter meget af cremen længe efter. mere diskret duft ville jeg foretrække.

Det er positivt, at mine negle flækker mindre end de plejer efter at have brugt cremen en uge:-)

Det er en god creme til psorheasis, den holder huden fugtig i rimelig lang tid.

Min oplevelse er, at huden holder sig blød i længere tid set i forhold til efter brug af andre håndcremer.

Jeg synes, håndcremen er så god, at jeg har købt en tube i Matas.

Kan simpelt hen ikke leve uden denne håndcreme om vinteren. Den eneste der virkelig hjælper sprukne hænder, da jeg har et job hvor jeg vasker meget hænder.Håber at den bliver ved med at blive produceret.

Lugten af mentholatum håndcremen gir også luft i næsen når man som jeg er snottet, men ellers en meget go håndcreme 🙂

Eneste minus -> duften er for voldsom – en blidere duft er stærkt ønskelig ! Ellers er det den bedste håndcreme jeg til dato har prøvet – og så er den også rigtig god at smøre fødderne ind i om morgenen/aftenen! Så ret anvendelsen til både hånd- og fodcreme!

Rigtig lækker creme som jeg da helt sikkert vil anvender fremover. Har normalvis altid meget tør hud til vinter, men cremen afhjælper dette rigtig godt.

Meget lækker håndcreme, som resten af jeres produkter.

Jeg har ikke brugt håndcremen før men jeg er meget positivt overrasket og vil begynde at købe den fremover..

Jeg synes ærligt talt, at det er en rigtig god håndcreme. Og så er den i øvrigt ikke fesen – altså nogenlunde maskulin.