Du har

smukke negle

De har bare brug for lidt kærlighed og omsorg

Det er rigtigt! Dine egne, naturlige negle er smukke. Du skal bare holde op med at bide dem i stykker. Og det kan Go’ Negl heldigvis hjælpe dig med. Nemt og hurtigt. Go’ Negl virker lige med det samme – og du kan stadig bruge neglelak, hvis du vil.

Begynd i dag og få længere, stærkere og flottere negle i løbet af kun 3 uger.

Sådan virker Go'Negl

Go’ Negl virker allerede fra første påføring. Midlet har en meget bitter smag, der forhindrer dig i at bide i dine negle. Det smager simpelthen for grimt. Du behøver kun at bruge det en gang dagligt, men du får hurtigere et synligt resultat, hvis du husker at påføre det, hver gang du har vasket hænder. Og – du kan sagtens bruge det oven på neglelak, hvis du har lyst til det.

 

I løbet af 3 uger bliver dine negle både meget længere og meget stærkere.

Fakta om Go'Negl

  • Go’ Negl er farveløs og diskret.
  • Go’ Negl smager bittert og modvirker neglebidning med det samme.
  • Det virker hurtigere, hvis du gentager påføring efter håndvask.
  • Go’ Negl kan bruges oven på neglelak.
  • Go’ Negl fås i en 7,5 ml. beholder, så den er nem at have med overalt.

Her kan du købe Go' Negl:

Go’ Negl fås på apoteker i hele landet.
Du kan også købe den online:

Skønhedstips

Der er mange ting, du kan gøre for at hjælpe dine negle til at blive både smukkere og sundere. Og det behøver hverken at være tidskrævende eller dyrt. Prøv selv at se:

Bad dine negle i varmt saltvand (kom lidt salt i vandet fra vandhanen) i 5-10 minutter, før du klipper dem.

Biotin (vitamin) hjælper med at gøre neglene både kraftigere og hårdere. Du kan få biotin ved at spise en masse frugt og grønt.

Undgå at bruge din neglefil som en sav. Fil altid neglene fra hjørnet og ind mod midten. Og altid i én retning. Aldrig frem og tilbage.

Fil dine negle med en finkornet neglefil. De grovere neglefile er designet til kunstige negle og er alt for hårde ved dine naturlige negle. Undgå neglefile af metal.

Neglelak kan beskytte dine negle, men undgå produkter, der indeholder formaldehyd og skær ned på de produkter, der indeholder acetone (særligt i neglelakfjernere).

Smør hænderne ind i creme, når du har vasket dem. Hver gang! Vand kan udtørre både negle og hænder.

Brug aldrig dine negle
som et værktøj.

Vidste du at...

Go’ Negl fås på apoteker i hele landet. Du kan også købe Go’ Negl online. Har du spørgsmål eller forslag til Go’ Negl eller om neglebidning generelt? Så skriv blot en mail til: info@mentholatum.dk. Vi hjælper dig gerne videre.

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på linkedin